Priser & bokningsvillkor

PRISER YOGA 2021

Det finns olika prisalternativ beroende på hur ofta du vill yoga. Läs informationen nedan och se vad som kan passa dig bäst. Nedanstående gäller ej gravidyoga eller mamma-bebisyoga. 

a) PROVA PÅ

Under v. 33 och v. 42 är det kursstarter och då bjuder jag nya kunder på det första yogatillfället. De övriga veckorna gäller följande: 
Om du aldrig har provat yoga är du välkommen att prova en gång innan du bestämmer dig för att fortsätta en hel kurs. Ev. introduktion ingår före passet om du väljer att prova mitt i en pågående kurs.
Har du redan provat MediYoga/Medicinsk Yoga och är på tillfälligt besök så är du också varmt välkommen (i mån av plats) och kan då betala per gång. Välkommen med din anmälan!
195 kr/gång
__________________________________________________
 

b) 10-KORT                                                               

Om du har gått en yogakurs tidigare hos mig kan du köpa ett 10-kort. Detta passar t.ex. dig som vill kompletta din kurs med några extra yogatillfällen under terminen, eller dig som reser en del och har svårt att binda upp dig på en hel kurs i taget. Kortet är personligt och giltigt i ett år.
1.750 kr
OBS! Detta kort gäller bara i mån av plats och du behöver anmäla dig varje gång innan du planerar att komma och yoga. 
 ___________________________________________________

 c) KURS (1 gång/v)     

Väljer du att gå en kurs är du garanterad en plats i ”din” grupp varje vecka, t.ex. ons kl. 10, under hela kursen. Missar du någon gång går det bra att ta igen denna, i mån av plats, i någon av de andra grupperna under samma kursperiod. Det finns även möjlighet att få en länk till ett digitalt yogapass om det passar dig bättre. Dock ingen återbetalning av missade yogatillfällen. Priset beror på hur många gånger kursen är (oftast 8-10 ggr). Ex. 8 v-kurs kostar 1.230 kr och betalas innan kursstart.
___________________________________________________ 

BOKNINGSVILLKOR

Under fliken "YOGA" hittar du alla mina yogakurser och där kan du läsa om och se vilken kurs som passar just dig. Är du osäker så hör gärna av dig till mig. Du anmäler dig genom att du e-postar till info@halsotrim.se eller ringer mig på tel. 0708-20 31 21. Om du e-postar mig behöver jag följade uppgifter: 

- namn
- adress
- mobilnummer
- vilken dag och kurs du vill anmäla dig till

Jag skickar sedan en bekräftelse och faktura till dig via e-post. Hör av dig om du har några frågor!

TIPS! Använd gärna ditt friskvårdsbidrag, om du har sådant!

Varmt välkommen med din anmälan!