NYHETER

2020-03-29

YOGA & RYGGYMPA ONLINE

Information med anledning av det nya coronavirusets utbrott
 
Hej på er!

Som ni kanske vet så valde jag att "trycka på pausknappen”, dvs jag ställde in alla pass, för ca 2 veckor sedan. Anledningen till detta var coronavirusets utbrott och att allt kändes väldigt ovisst gällande smittspridning etc. Mycket har hänt på de här två veckorna och framtiden känns fortfarande oviss. 
 
"Fysisk aktivitet är bra för folkhälsan, idrott och träning ska därför fortsätta. Däremot kan aktiviteterna behöva anpassas för att minimera riskerna för smittspridning" skriver Folkhälsomyndigheten på sin hemsida. Man skriver dock att "Personer över 70 år bör undvika offentliga miljöer och minska sociala kontakter och ska därför inte delta i gruppaktiviteter inomhus”. Med tanke på Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer och den ovissa framtiden så har jag beslutat mig för att göra det bästa av situationen och kliva lite utanför min "comfort zone" och börja köra yoga och ryggympa online istället för att vi ses ”på riktigt” i lokalen!
 
Eftersom detta är en helt ny värld för mig så håller jag just nu på att lösa de tekniska delarna och jag är lite osäker på när allt kommer att vara klart. Min förhoppning är att det ska vara färdigt redan den kommande veckan (v. 14).  Som sagt, jag jobbar just nu på att lösa allt det praktiska och jag återkommer med mer info så fort jag vet hur vi löser detta på bästa sätt. 
 
Jag hoppas att du vill vara med, även om detta innebär att vi inte träffas rent fysiskt. Just nu känns det som att man får göra det bästa av situationen och på detta sätt kommer jag förhoppningsvis kunna hålla igång min verksamhet tills vi tagit oss igenom den här krisen och vi åter kan ses i lokalen, som står tom och bara väntar...
 
Har du frågor så tveka inte att höra av dig! 
 
Vänliga hälsningar Kristin
 

PS Vill du få nyhetsbrev från mig, om bl.a. kursstarter, så maila mig gärna!