NYHETER

2020-05-26

NYHETSBREV MAJ/JUNI

Nu börjar vårterminen närma sig sitt slut och jag tänkte berätta lite om vad som hänt och vad som kommer hända här framöver, så här kommer ett nyhetsbrev om digitala lösningar, pass i juni, sommarerbjudande m.m. Trevlig läsning!

VARMT TACK
Den här terminen har inte varit sig riktigt lik... Sedan mars månad har jag inte haft några ”vanliga” pass i min lokal, utan har bara kört allting online, via livesändningar från YouTube. Jag vill verkligen passa på att tacka alla er som hoppade på detta, som var helt nytt både för mig och också för många av er! Det har gått över förväntan och jag har fått många positiva kommentarer från er därhemma, som kunnat hålla igång med både yoga och ryggympa, även i dessa tider då många av oss varit/är mer eller mindre isolerade. Detta har också gjort att jag har kunnat hålla mitt företag igång, något som hade varit svårt om ni inte varit med på det här ”online-tåget”. Så än en gång stort tack!

PASS I JUNI – ONLINE
I vanliga fall brukar jag avsluta alla mina yogakurser i maj månad för att sedan ha drop-in-pass i juni. Eftersom kursstarterna blev något försenade p.g.a. att jag skulle få allt det tekniska att fungera, så kommer en del kurser pågå en bit in i juni i år. Men jag tänker ändå göra ”som vanligt”, d.v.s. att ha drop-in-pass både vad gäller yoga och ryggympa under juni månad. Nu när vi kör online så finns det nämligen plats för hur många som helst, så varmt välkomna att ”droppa-in” i hela juni månad! När det gäller priser för dessa online-pass i juni så kostar det 150 kr/yogapass. Då har du tillgång till detta pass en hel vecka och kan alltså göra passet flera gånger om du vill. Ett ryggympapass kostar 120 kr och detta har du tillgång till i 3-4 dagar (mån-tors eller fre-sön) och kan alltså även göra detta flera gånger, om du vill. Vill du vara med mig live när jag sänder, så är det tiderna i schemat som gäller, men det går alltså utmärkt att göra det i efterhand också om det passar dig bättre. Schemat för juni hittar du här.

ÄR DET SVÅRT ATT VARA MED ONLINE?
Långt ifrån alla är vana vid att använda digitala verktyg och tror kanske att det är svårt och krångligt att vara med på pass online, men det är det inte. Vill du vara med på ett pass så skickar du ett mail eller sms (eller ringer mig), så mailar jag dig en länk. När du klickar på den länken, så kommer du direkt till videon, svårare än så är det inte. Du behöver alltså inte logga in på något särskilt ställe, skapa något konto etc. utan du bara trycker på länken. Vill du testa så klicka på den här länken; https://youtu.be/kDGgoUZoyh0, så kommer du till en liten videosnutt jag spelat in. Klarar du hitta dit så klarar du också att vara med på ett yoga- eller ryggympapass. Och lyckas du inte på första försöket så hör av dig till mig så hjälper jag gärna till!

SOMMARERBJUDANDE
Inget ont som inte har något gott med sig… Nya möjligheter öppnade upp när jag väl gav mig in i den digitala världen och i år kommer jag kunna erbjuda sommarträning i juli och augusti. Vill du hålla igång med yoga och/eller ryggympa under sommaren, så kommer det finnas möjlighet att få tillgång till detta digitalt. Jag spelar nämligen in ryggympa- och yogapass, så kommer dessa pass finnas tillgängligt 29 juni-16 aug (v. 27-33), d.v.s. tills höstterminen kör igång. Mer info om det digitala sommarerbjudandet hittar du här.

Ta hand om dig och varmt välkommen att höra av dig om du har frågor eller funderingar, så hoppas vi ”ses ”i den digitala världen här i sommar!

Hälsningar Kristin 

PS Vill du få nyhetsbrev från mig, om bl.a. kursstarter, så maila mig gärna!