NYHETER

2019-10-08

KURSSTARTER v. 42!

Då är vi halvvägs in i höstterminen och nu startar snart nya kurser, närmare bestämt v. 42. Under hela denna vecka är gratis att prova på första gången för alla nya kunder, så tipsa gärna nära och kära om detta.

Kurser i MediYoga
Jag har lite olika kurser i MediYoga, med lite olika teman. Gemensamt för alla mina kurser är att det är mjuka övningar, andnings- och koncentrationstekniker, avslappning och meditation. Är du osäker på vilken kurs du så välja, så hör gärna av dig till mig. Läs mer om kurserna här.
Feedback från tidigare deltagare:
"Tack för fantastisk yoga som hjälpt så mycket. Drabbades av utmattningssyndrom i höstas och hade mycket ångestattacker men tack vare yogan är jag tillbaks med nytt jobb och mår så mycket bättre. Alla borde prova detta.” 
“Aldrig provat yoga tidigare och var lite skeptisk, men oj så fel jag hade. Övningarna lagom krångliga för en nybörjare. Fantastisk kursledare, lugn, metodisk och tillmötesgående. Mycket nöjd!"
 
Gravidyoga
Är du själv gravid eller känner du någon som är det? Tors 17/10 kl. 17.30-19.00 startar en ny kurs i gravidyoga, gratis att prova första gången. Många upplever att de under förlossningen har mycket stor nytta av andningen och de övriga teknikerna man får lära sig i denna kurs. Läs mer om kursen genom att klicka här. 
Feedback från tidigare deltagare:
"Tusen tack för all hjälp med yogapass och inspiration och tankebilder och dylikt, det gjorde att jag fick en helt fantastisk förlossning! 
”Skulle verkligen vilja kunna säga mer än TACK!!! Tack för att du på ett så bra och pedagogiskt sätt gav mig verktyg att få en fin och trygg förlossning. " 

Mamma-bebisyoga
Nyblivna mammor och deras små bebisar (från ca 2-3 mån) är varmt välkomna att prova Mamma-Bebisyoga gratis tisdagen den 5/11 kl. 11.00-12.00. Vill du veta mer om den här kursen så klicka här. 
Feedback från tidigare deltagare: 
"Jag har verkligen tyckt att det varit supermysigt och en värdefull stund i veckan. Bra övningar för en stel rygg o nacke och massagen och sången för bebisarna funkar jättebra att använda hemma om dom behöver komma ner i varv.”
”Är så nöjd med kursen, att få yoga själv och samtidigt känna att mitt barn får lite ”bebisträff-tid" har varit så mysigt.”  

Ryggympa
Ryggympan är ett uppskattat pass som jag har tre tillfällen per vecka. På ryggympan har vi fokus på ryggen, men hela kroppen tränas på ett skonsamt sätt. Passar bra om du vill komma igång med träning, om du vill bli starkare och rörligare eller om du har besvär med ryggen. På ryggympan får man alltid prova gratis vid första tillfället, inte bara under v. 42, så välkommen när det passar! Läs mer om ryggympan här.
 
Vill du se hela schemat för höstterminen så klicka här. Varmt välkommen att anmäla dig till höstens aktiviteter!
 
Hälsningar Kristin
 

PS Vill du få nyhetsbrev från mig, om bl.a. kursstarter, så maila mig gärna!