NYHETER

2020-08-05

Höstterminen närmar sig...

Jag hoppas att sommaren varit skön - så här långt - och att vi får njuta av lite sommarvärme ett par veckor till innan hösten landar. Hälsotrims hösttermin är dock här om bara några veckor, närmare bestämt
v. 34, då jag planerar att starta igång all verksamhet igen. Den veckan provar alla nya kunder gratis, så tipsa gärna! Jag kommer ha kurser i Medicinsk yoga, Gravidyoga, Mamma-bebisyoga och Ryggympa-pass. Från april förra terminen körde jag alla pass online, med anledning av coronautbrottet, men nu i höst är tanken att jag kommer ha pass på plats i lokalen igen, dock enligt Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer och med ett begränsat antal platser. För dig som inte kan/vill komma till mig så kommer det att finnas ett online-alternativ med. 

MEDICINSK YOGA 
Jag kommer, som vanligt, att ha olika kurser i Medicinsk yoga och är du osäker på vilken kurs som passar dig bäst så bara hör av dig till mig. Mer info om kurserna hittar du om du klickar här. 

YOGA - ONLINE
Har du inte möjlighet att komma till mig i lokalen och yoga så kommer jag att ha en online-kurs med. Livesändningen kommer att vara onsdagar kl. 13.00-14.30, men kan du inte vara med just då så finns det möljighet att titta/lyssna på detta pass i efterhand. Passen ligger sedan kvar under hela kursen, så du kan göra de om och om igen, när det passar dig. Är det då svårt att vara med online? Långt ifrån alla är vana vid att använda digitala verktyg och tror kanske att det är svårt och krångligt att vara med på pass online, men det är det inte. Inför varje pass så mailar jag ut en länk. När du klickar på den länken så kommer du direkt till videon, svårare än så är det inte. Du behöver alltså inte logga in på något särskilt ställe, skapa något konto etc. utan du bara trycker på länken så kommer du till videon. Har du frågor kring detta så hör gärna av dig! Vill du veta vad andra som yogat med mig online (i våras) har tyckt så klicka här.

GRAVIDYOGA
Är du själv gravid eller känner du någon som är det? Ny kurs i gravidyoga startar torsdagen den 20/8 kl. 17.30-19.00 och då är det gratis att prova på, så tipsa gärna! Mer info om kursen hittar du här. 

MAMMA-BEBISYOGA
Är du själv nybliven mamma till en bebis på ca 2-8 mån, eller känner du kanske någon som är det? Tisdagen den 18/8 kl. 10.30-11.30 startar en ny kurs i mamma-bebisyoga. Gratis att prova på denna första gång, så tipsa gärna! Mer info om kursen hittar du här. 

RYGGYMPA - nytt pass
Äntligen har jag nu gjort en uppdatering av detta uppskattade pass. Annan musik, lite nya övningar, men jag lovar att du kommer att känna igen dig! Jag har inte ändat allt för mycket...
I vanliga fall har det varit drop-in på dessa pass, men fr.o.m i augusti behöver du anmäla dig, gärna dagen innan och senast en timme före passet, om du vill komma på ryggympa. Anledningen till detta är att det kommer vara ett begränsat antal platser, allt för att följa Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer i dessa coronatider. Klicka här för mer info om ryggympan. 

Vill du se schemat för hela terminen kan du klicka här. Jag hoppas att du hittar något som passar just dig! Ha en fortsatt skön sommar och varmt välkommen med din anmälan till höstens kurser och pass! 

Hälsningar Kristin 

PS Vill du få nyhetsbrev från mig, om bl.a. kursstarter, så maila mig gärna!