NYHETER

2020-10-04

MÅ BÄTTRE! Kursstarter v. 42

Den här hösten är ingen vanlig höst. Mer än någonsin behöver vi stärka våra kroppar, vårt immunförsvar och vår mentala hälsa. Några andningstips för att skydda sig mot coronaviruset är att:
1) andas genom näsan (näsan filtrerar bort virus och bakterier)
2) humma (vilket ökar näsans produktion av kvävemonoxid (NO), NO är antiviralt  
3) andas långsamt och djupt (vilket både skapar lugn/avspänning och minskar oro/rädsla)

Vill du lära dig mer om andningen så varmt välkommen att anmäla dig till en kurs i Medicinsk Yoga! Vecka 42 (som startar med 16 oktober) startar nya kurser och den veckan provar nya kunder gratis första gången, så tipsa gärna nära och kära! 

Jag har spelat in en kort film med info om vad som händer här i höst, så klicka gärna här för att titta på den.  

MEDICINSK YOGA
Detta är en lugn yogaform som kan passa alla . Vi jobbar med andningstekniker, mjuka rörelser, avslappning och meditation etc, allt för att skapa balans på alla plan - fysiskt, mentalt och emotionellt. Jag har kurser både på dagtid och kvällstid, även online för dig som inte kan komma till mig i lokalen. Mer om denna fantastiska yogaform hittar du här. 
Feedback från tidigare deltagare:
"Aldrig provat yoga tidigare och var lite skeptisk, men oj så fel jag hade. Övningarna lagom krångliga för en nybörjare. Fantastisk kursledare, lugn, metodisk och tillmötesgående. Mycket nöjd!”
"Jag är mycket nöjd med kursen och upplägget. Har lättare att slappna av och har mer energi. Återkommer mer än gärna! ”

GRAVIDYOGA
En förlossningsförberedande kurs för dig som är gravid (efter v. 14 i din graviditet). Här får du lära dig andas lugnt och djupt (något du har stor nytta av under förlossningen), du får möjlighet att träna din uthållighet för att bli stark mentalt, göra mjuka rörelser för att hålla igång kroppen, träna på att slappna av (som du har stor användning av både i vardagen och under förlossningen) m.m. Mer info om denna kurs hittar du här. 
Feedback från tidigare deltagare:
"Tusen tack för all hjälp med yogapass och inspiration och tankebilder och dylikt, det gjorde att jag fick en helt fantastisk förlossning!” 
"Skulle verkligen vilja kunna säga mer än TACK!!! Tack för att du på ett så bra och pedagogiskt sätt gav mig verktyg att få en fin och trygg förlossning."

MAMMA-BEBISYOGA
En kurs för dig som nybliven mamma med en bebis på ca 2-8 mån. Här gör vi först mjuk yoga för dig som mamma, tränar bäckenbotten etc och sedan gör vi övningar för bebisarna bl.a. lite massage och mjuka rörelser för att stimulera motoriken. Vi sjunger sånger och strävar efter stärka relationen mellan dig och ditt barn. Mer info om denna kurs, som startar v. 45, finns här.
Feedback från tidigare deltagare:
"Jag tycker att denna mamma-yoga kursen har varit superbra och mysig! Det har varit en avkopplande stund med barnen och vi har haft en mysig stund tillsammans med bra övningar.”
"Kursen har varit veckans mysstund tillsammans med dottern, en stund för bara henne och mig. Alldeles lagom träning för en kropp som gått igenom en graviditet och förlossning." 

RYGGYMPA
Detta pass har jag 3 ggr/v och det är ett uppskattat pass som jobbar igenom hela kroppen på ett skonsamt sätt. Vi jobbar med stående och sittande balans, styrka, rörlighet och avslutar med lite längre strech. Ett skönt pass för dig som har problem med ryggen eller för dig som bara vill träna kroppen på ett mjukt, bra sätt. För dig som inte kan komma till mig och träna finns även möjligheten att få passet digitalt, hör av dig till mig i så fall om du vill träna hemma. Mer info om ryggympan hittar du här. 

Vill du se schemat för hela terminen kan du klicka här. Jag hoppas att du hittar något som passar just dig. Tänk på att det är ett begränsat antal nu i coronatider, så vill du vara säker på att få en plats till någon kurs eller pass, så hör gärna av dig redan nu när du läst detta. Jag hoppas att vi ses i höst, så välkommen till mig i Båstad företagsby - eller online!

Hälsningar Kristin 

PS Vill du få nyhetsbrev från mig, om bl.a. kursstarter, så maila mig gärna!