Yoga online

ONSDAGAR kl. 13.00-14.30

a) 19/8 - 7/10, 1.220 kr (8 ggr)
b) 14/10 - 9/12 (ej 28/10), 1.220 kr (8 ggr) 

För dig som inte kan/vill komma till min lokal och yoga så erbjuder jag numera även yoga online. Dessa pass kommer att live-sändas och kan/vill du vara med då är du varmt välkommen. Men om du inte kan just den tiden går det bra att göra detta pass i efterhand med. Alla deltagare får en länk mailad ca 15 min innan passet börjar och passen går sedan att göra om och om igen när du vill och hur ofta du vill under hela kursen.

Är du intresserad av att veta mer om detta så hör gärna av dig!

Så här tycker några av de som deltagit i yogan online under våren 2020:

”Underbart. Vilka möjligheter för mig, som mår så väl av mediyoga! Jag är sååå glad!!! TACK”

”Jag tycker att yoga på distans har fungerat utmärkt, jag skulle till och med vilja säga att jag tror att föredrar det, skulle i framtiden vilja fortsätta med det.”

”Tack för dessa yogapass. Det har fungerat jättebra. Får vi fortfarande inte yoga i din lokal i Båstad till hösten är detta ett bra alternativ.”

”Tack härliga, fantastiska Kristin för din yogakurs”

”Ja, vet du, jag tycker allt har varit så bra på den här online kursen, att jag har inga tankar om något som ska förbättras! Tack än en gång!”

” Tack för den här kursen. Det har varit jättebra att kunna köra när man vill och flera gånger om man vill. Bra för min rygg också. Så tacksam.”

”Tack Kristin! Jag tycker att det har funkat bra när man väl vant sig vid den nya situationen. Jag tycker att det är så skönt att stanna upp och möta sig själv med hjälp av dina yogapass. Den tiden är mycket värdefull för mig som är mitt uppe i jobb och småbarnsår. Det är alltid pedagogiskt upplagt och väl beskrivet.”

”Förra veckan kunde jag inte vara med på onsdagen, men gjorde passet nästa dag i stället. Vilken lyx! Jag tycker att dina live-sändningar har fungerat jättebra för mig och jag fortsätter gärna på samma sätt tills vidare.”

Jag tycker det gått bra och väldigt skönt i kroppen. Pga svårigheter med barnpassning under veckan (när livesändningen är) brukar jag köra yogapasset på helgen.Tack för en bra kurs!” 

”Tack Kristin för denna termin! Det har varit så skönt att kunna fortsätta trots att det inte funkat att komma till dig!”

”För mig kändes online kursen helt perfekt. Fast jag är pensionär har det tagit lång tid för kroppen att lära sig att den inte behöver stressa eller spänna sig. Om inte innan så tror jag att jag återkommer till hösten, helst online. Tack för detta.”

”Jag tycker det varit toppen att kunna fortsätta med yogan denna vår. Det har funkat jättebra online, och jag tycker kursen denna vår varit väldigt bra. Vill gärna försöka hålla igång det även i sommar."