Vanliga frågor

Vad ska man ha på sig när man yogar och behöver jag ha någonting med mig?
Svar: MediYoga är en lugn form av yoga med mycket andning och avslappning, så sköna kläder är det viktigaste, gärna en tjock tröja som man kan ta av om man blir varm eller ta på under den långa vilan. De allra flesta har långa mjuka byxor, ingenting som sitter åt i midjan, utan du ska kunna andas så att det rör sig i magen. Du behöver inga skor, vi yogar barfota. (Är du frusen kan du ha strumpor på, men nervändarna stimuleras bättre om du är barfota.) Mattor, filtar och kuddar finns på plats så du behöver inte ha med dig någon utrustning i övrigt. 

Om jag missar ett yogatillfälle, kan jag ta igen detta?
Svar: Du kan, i mån av plats, ta igen ett eller flera missade yogatillfällen i någon av de andra yogagrupperna under samma kursperiod. Bara kolla av med mig först, så jag vet om att du vill komma och ta igen. Men du kan alltså inte "spara" ett missat tillfälle till nästa kursomgång. Har du köpt ett terminskort kan du ta igen missade gånger under hela terminen. 

Jag kommer att vara bortrest under ett par tillfällen under yogakursen, kan jag betala per gång istället? 
Svar: Det finns möjlighet att köpa ett 10-kort (giltigt i ett år), om du har gått en kurs i MediYoga tidigare. Detta gäller dock endast i mån av plats, så du behöver anmäla dig varje gång innan du planerar att komma på yoga.

Jag har fått frikort hos min läkare, kan jag använda detta när jag går på MediYoga? 
Svar: Hälsotrim har inget avtal med Region Skåne eller Försäkringskassan el. likande. Därför gäller tyvärr inga frikort hos mig. 

Jag har aldrig provat MediYoga, kan man komma och prova innan man bestämmer om man vill gå en kurs? 
Svar: Ja, det går jättebra! Då betalar du antingen bara för den gången (175 kr) eller om du väljer att fortsätta och gå hela kursen så betalar du för en kurs/en termin.