Feedback mamma-bebisyoga

Feedback från tidigare deltagare:

" Mycket trevlig och mysig stund. Bra balans mellan "mammafokus" och "bebisfokus". Uppskattar särskilt fokus på bäckenbotten samt alla mysiga bebissånger. Som instruktör är du lugn och pedagogisk och skapar en tillåtande och fin stund. Tusen tack för denna termin!"

"Jag är mycket nöjd med kursen. Bra fördelning mellan mamma- och bebisyogan. Mycket bra övningar för återhämtning efter förlossningen, har absolut blivit bättre gällande kroppsliga besvär (rygg och underliv). Mycket bra kursledare, enkelt och tydligt att följa."

"Jag tycker att denna mamma-yoga kursen har varit superbra och mysig! Det har varit en avkopplande stund med barnen och vi har haft en mysig stund tillsammans med bra övningar. Jag skulle varmt rekommendera det vidare till vänner, och kommer vilja gå igen med nästa barn. Jag tycker att det är ett bra upplägg med delat fokus under timmen när vi avslutar med sånger för barnen."
 

"Är så nöjd med kursen, att få yoga själv och samtidigt känna att mitt barn får lite bäbisträfftid har varit så mysigt. Yogan för min del har varit bra och bra övningar som är snälla för kroppen."

"Jag har verkligen tyckt att det varit supermysigt och en värdefull stund i veckan. Bra övningar för en stel rygg o nacke och massagen och sången för bebisarna funkar jättebra att använda hemma om dom behöver komma ner i varv. Jag tycker allt har varit bra!"

"Mycket nöjd med kursens olika delar: andningsteknikerna, yogapassen och avslappningen. Mycket bra kursmaterial. Masserar nu mitt barn varje dag och yogar hemma, så jag har haft nytta av kursen även i mitt dagliga liv."

"Jättemysig aktivitet att gå på med sin bebis. Lite styrka och rörlighet för mammakroppen och lite mys med rörelser och sång för bebisen. Mysig lokal!"

"Det är en bra första träning efter förlossningen."

"Tycker att upplägget och övningarna är mycket bra. Det är en mysig timme tillsammans med sin bebis som man ser fram emot."

"Lugn och mysig stund för både mamma och bebis. Avkopplande och bra övningar för att strärka kroppen efter en graviditet och förlossning. Bra övningar med sång, massage och yoga öven för de små. Det uppskattas att komma hit!" 

"Det är mysigt och min son tycker att det är jätteroligt att komma hit. Hemma är det så mycket annat som ska göras. Det är skönt att komma hit och koppla av tillsammans med honom." 

"Detta har varit mysiga tillfällen att komma i kontakt både med barnet och min egen kropp igen. Bra med sånger man kan använda hemma tillsammans med barnet. Skönt med regelbunda träffar så det verkligen blir av. " 

"Kursen har varit veckans mysstund tillsammans med dottern, en stund för bara henne och mig. Alldeles lagom träning för en kropp som gått igenom en graviditet och förlossning." 

"En fin stund för oss tillsammans, mamma och bebis. Mycket tydliga instrukioner i lugn takt, lätt att hänga med. Bra med bäckenbottenträningen. Bra att få med kompendium. Lagom balans mellan "mammatid" och "bebistid". Hade gärna gått fler än 6 ggr. "

"Mycket bra kurs. Mysig och kul stund med sin älskade bebis. Roliga och bra aktiviteter. Något jag definitivt hade gjort igen om lillan inte snart börjar krypa... "

"Det har varit en väldigt mysig tid tillsammans med barnet."

"Skön stund i veckan! Bra med lagom övningar till mamma och roligt att lära sig lite nya och roliga barnvisor!"

"Bra upplägg i mysig miljö. En trevlig mamma/barnaktivitet. Jag kommer att komma tillbaka och testar gärna även andra klasser."

"Kursen har varit en skön stund i vardagen. Att kunna släppa allt hemma och bara få varva ner tillsammans med min bebis. Att han sedan gillat det var enormt roligt! Vi hat gjort lite hemma och han är lika nöjd varje gång. Bra att jag fått träna på att koppla av fast jag har min bebis bredvid och inte känna jag måste vara på pass hela tiden. Jag kan nu hantera stress lättare med hjälp av andningsteknikerna."

"Jag tycker att denna mamma-yoga kursen har varit superbra och mysig! Det har varit en avkopplande stund med barnen och vi har haft en mysig stund tillsammans med bra övningar. Jag skulle varmt rekommendera det vidare till vänner, och kommer vilja gå igen med nästa barn. Jag tycker att det är ett bra upplägg med delat fokus under timmen när vi avslutar med sånger för barnen. "