Feedback gravidyogan

Feedback från tidigare deltagare:

"Tusen tack för all hjälp med yogapass och inspiration och tankebilder och dylikt, det gjorde att jag fick en helt fantastisk förlossning!" 

"Jag är så tacksam för allt jag lärt mig genom gravidyogan hos dig. Wow vilken upplevelse det blev att föda barn! Jag har varit väldigt orolig inför förlossningen men känner redan att det skulle vara kul att föda barn igen och det är tackvare alla övninge och verktyg du gett mig under yogan. Jag var lugn och närvarande. Tack ❤️"
 
"Jag vill bara säga ett stort tack Kristin, jag är så glad att jag valde att göra gravidyoga hos dig. Det var stor skillnad på min förlossning i måndags jämfört med min första förlossning som var lång och utdragen. Tack vara din gravidyoga så kände jag att jag hade full kontroll över min förlossning och min kropp. Jag andades igenom varje värk och var mer närvarande, lugn och trygg. Jag kände att smärtan var betydligt mer hanterbar med rätt teknik. Tack vare mycket av din gravidyoga kände jag att jag var med från början till slut av min förlossning och har fått en positiv upplevelse den här gången vilket jag är så glad över. Givetvis blir man trött av en förlossning men genom att andas rätt sparande jag så mycket mer energi vilket gjorde att jag tog upp min dotter till mitt bröst själv vilket var så häftigt. Skulle jag nångång vilja ha ett tredje barn skulle jag absolut vilja göra gravidyoga hos dig igen och kan varmt rekommendera andra att göra det."

"Jag fick enorm hjälp utav yogan och andningen. Och smärtan kändes inte lika svår som vid min första förlossning. Jag kunde andas mig igenom värkarna och i bilen in kunde jag gå in i mig själv och verkligen koppla av mellan värkarna. Det blev svårt först när vattnet gick, då blev det svårt att fokusera på andningen. Hittade tillbaka till den under krystningsarbetet när jag hade det som allra värst, hittade lugnet och tog själv emot vår dotter. Är så otroligt glad att jag gick din kurs! Tack!"
 
"Stort tack för den mentala träningen och för professionellt utlärda verktyg i smärtlindring. Guld värt för mig!"
 
"Jag vill bara säga ett stort tack Kristin för din gravidyoga. Jag är så glad att jag valde att göra gravidyoga hos dig. Det var stor skillnad på min förlossning nu jämfört med min första förlossning som var lång och utdragen. Tack vara din gravidyoga så kände jag att jag hade full kontroll över min förlossning och min kropp. Jag andades igenom varje värk och var mer närvarande, lugn och trygg. Jag kände att smärtan var betydligt mer hanterbar med rätt teknik. Jag använde mantrat Sat nam en del vilket höll mig fokuserad och påmind att vila mellan värkarna. Tack vare mycket av din gravidyoga kände jag att jag var med från början till slut av min förlossning och har fått en positiv upplevelse den här gången vilket jag är så glad över. Givetvis blir man trött av en förlossning men genom att andas rätt sparande jag så mycket mer energi vilket gjorde att jag tog upp min dotter till mitt bröst själv vilket var så häftigt. Skulle jag nångång vilja ha ett tredje barn skulle jag absolut vilja göra gravidyoga hos dig igen och kan varmt rekommendera andra att göra det.Tack ännu en gång för allt :)"
 
"Bättre än förväntat. Mycket bra förberedelse inför förlossningen. Rekommenderar absolut kursen! Alla gravida mår bra av avslappning och alla yogiska tekniker inför förlossningen." 
 
"Stort tack för en jättebra kurs i gravidyoga. Den hjälpte mig mycket både under min graviditet, förlossningen och även nu efteråt. Då min förlossningen var lång med ständiga värkar så använde jag mycket meditationstankarna vi körde under uthållighetsövningarna, men även mantrat sat nam för att känna att jag hade kontroll över min andning samt att jag slappnade av mer under själva värkarna. Jag fick även beröm av flera barnmorskor att jag hade en bra andningsteknik bl.a. då lustgasen användes. Det har jag mycket dig och din kurs i  gravidyoga att tacka för. Så ännu ett stort tack för att din kurs gav mig redskapen att ha bättre kontroll samt att hantera smärtan bättre under min förlossning."

"Jag kan inte nog berätta hur mycket det hjälpt mig! Hade brakat ihop fullständigt utan alla dessa verktyg. Yogan i kombination med boken ”föda utan rädsla” har varit ett vinnande koncept för mig. Klarade mig fint på TENS länge, sedan fick jag hjälp av lustgasen i det mest aktiva öppningsskedet men det hela slutade med att jag flåsade ut vår dotter utan några bedövningsmedel genom att fullständigt lita på kroppen och barnmorskan. Men viktigast av allt har varit andningen och inre mantran." 
 
"Yogan har hjälpt mig mycket med avslappningen! Jag somnade mellan krystvärkarna och fick ”beröm” över att jag bara kunde bestämma mig för att slappna av och få återhämtning. Också att känna ett lugn och en trygghet i arbetet jag gör. Vilket verktyg!"

"Med hjälp av andningstekniken kunde jag följa med när kroppen arbetade, jag höll mig lugn och kände mig närvarande även när värkarna var som starkast.  Tankar som ”vi gör det här tillsammans och snart får vi se varandra” gjorde att jag kunde hålla fokus och även tänka på att ta andetagen till bebisen mellan värkarna. Uthållighetsövningarna hjälpte mig att lita på min kropp och jag visste att jag kunde klara av mer än jag tror."

"Gjorde mitt absolut bästa för att fokusera på andningen och ett mantra under värkarna. Måste erkänna att jag hade lättare att ta till mig och praktisera yogan denna graviditet/förlossning efter att ha genomgått en tidigare förlossning. På något vis så underlättade det att veta vad det var man "övade" inför. (Så om någon tror att Gravidyoga bara är för förstföderskor så skulle jag säga att gravidyogan bara blir mer och mer givande för varje gång.) Och jag skulle absolut gå på gravidyoga igen vid en eventuell ny graviditet. Tusen tack för en givande termin (och några extra lektioner)!"

"Jag är mycket nöjd med kursen. Jag kunde kunde koncentrera mig och slappna av mycket bättre, blev lugnare i mitt vardagliga liv." 

"Det blev en lång förlossning, ca 24 timmar. Men oj vad det hjälper att ha tränat andning, avslappning och att ”gå in i sig själv”!! Så tacksam för att jag fått lära mig detta på yogan! Tack Kristin för en jättebra yogakurs!!"
 
"Under förlossningen hade jag mycket bra nytta av andningsteknikerna från yogan, så det rekommenderas varmt!"

”Väldigt tydlig, lugn och kunnig lärare. Intressant att veta vad övningarna hjälper mot.” 
 
”Väldigt skönt med övningar som mjukar upp och sträcker ut i ryggen.” 
 
Ville bara tacka för Gravidyogakursen jag gick hos er. Den var till stor hjälp igenom förlossningen. Fick beröm av barnmorskorna hur duktig jag var på att slappna av.”

”Jag hade jättestor nytta av andningen under förlossningen.”

"Förlossningen var fantastisk. Andades genom hela arbetet.Skulle kunna göra om detta 10 ggr. Tack vare din hjälp gick det fantastiskt. Guld värt. Tusen tack."

"Jag är evigt tacksam för att jag gått på din gravidyoga. För jisses vad jag har andats och använt mantrat och tredje ögat. Jag gick helt in i mig själv och andades och blundade mig igenom hela förlossningen. Utan dessa tekniker hade jag nog fått smått panik. Tack för allt!"