Feeback gravidyogan

Feedback från tidigare deltagare:

"Tusen tack för all hjälp med yogapass och inspiration och tankebilder och dylikt, det gjorde att jag fick en helt fantastisk förlossning!" 

"Det blev en helt fantastisk förlossning då jag använde yoga-andningen hela vägen. Även om värkarbetet pågick i ca ett dygn (dock med olika intensitet) så kändes allt fullt hanterbart och det var häftigt att vara så närvarande hela tiden. Kristin, jag måste verkligen säga ett stort tack för allt du har lärt mig den här våren, jag är oerhört glad över att ha fått vara med om den här upplevelsen.😃"

"Jag fick enorm hjälp utav yogan och andningen. Och smärtan kändes inte lika svår som vid min första förlossning. Jag kunde andas mig igenom värkarna och i bilen in kunde jag gå in i mig själv och verkligen koppla av mellan värkarna. Det blev svårt först när vattnet gick, då blev det svårt att fokusera på andningen. Hittade tillbaka till den under krystningsarbetet när jag hade det som allra värst, hittade lugnet och tog själv emot vår dotter. Är så otroligt glad att jag gick din kurs! Tack!"

"Bättre än förväntat. Mycket bra förberedelse inför förlossningen. Rekommenderar absolut kursen! Alla gravida mår bra av avslappning och alla yogiska tekniker inför förlossningen."
 

"Vattnet gick på natten och jag hade bestämt att jag skulle vara kvar (hemma) och försöka andas som jag ju lärt mig tills det inte gick mer. I sex timmar slutade jag prata och koncentrerade mig allt jag hade varje värk på tredje ögat och på att andas djupt och genom näsan. I slutet var det nästan omöjligt, men det var som att jag kunde ta all smärta in i huvudet och andningen. Plötsligt känner jag att nej nu kommer hon! Hann vara på förlossningen i 45 min. Behövde aldrig någon smärtlindring alls. Skulle verkligen vilja kunna säga mer än TACK!!! Tack för att du på ett så bra och pedagogiskt sätt gav mig verktyg att få en fin och trygg förlossning."

"Med hjälp av andningstekniken kunde jag följa med när kroppen arbetade, jag höll mig lugn och kände mig närvarande även när värkarna var som starkast.  Tankar som ”vi gör det här tillsammans och snart får vi se varandra” gjorde att jag kunde hålla fokus och även tänka på att ta andetagen till bebisen mellan värkarna. Uthållighetsövningarna hjälpte mig att lita på min kropp och jag visste att jag kunde klara av mer än jag tror."

"Gjorde mitt absolut bästa för att fokusera på andningen och ett mantra under värkarna. Måste erkänna att jag hade lättare att ta till mig och praktisera yogan denna graviditet/förlossning efter att ha genomgått en tidigare förlossning. På något vis så underlättade det att veta vad det var man "övade" inför. (Så om någon tror att Gravidyoga bara är för förstföderskor så skulle jag säga att gravidyogan bara blir mer och mer givande för varje gång.) Och jag skulle absolut gå på gravidyoga igen vid en eventuell ny graviditet. Tusen tack för en givande termin (och några extra lektioner)!"

"Jag är mycket nöjd med kursen. Jag kunde kunde koncentrera mig och slappna av mycket bättre, blev lugnare i mitt vardagliga liv." 

"Det blev en lång förlossning, ca 24 timmar. Men oj vad det hjälper att ha tränat andning, avslappning och att ”gå in i sig själv”!! Så tacksam för att jag fått lära mig detta på yogan! Tack Kristin för en jättebra yogakurs!!"
 
"Under förlossningen hade jag mycket bra nytta av andningsteknikerna från yogan, så det rekommenderas varmt!"

”Väldigt tydlig, lugn och kunnig lärare. Intressant att veta vad övningarna hjälper mot.” 
 
”Väldigt skönt med övningar som mjukar upp och sträcker ut i ryggen.” 
 
Ville bara tacka för Gravidyogakursen jag gick hos er. Den var till stor hjälp igenom förlossningen. Fick beröm av barnmorskorna hur duktig jag var på att slappna av.”

”Jag hade jättestor nytta av andningen under förlossningen.”

"Förlossningen var fantastisk. Andades genom hela arbetet.Skulle kunna göra om detta 10 ggr. Tack vare din hjälp gick det fantastiskt. Guld värt. Tusen tack."

"Jag är evigt tacksam för att jag gått på din gravidyoga. För jisses vad jag har andats och använt mantrat och tredje ögat. Jag gick helt in i mig själv och andades och blundade mig igenom hela förlossningen. Utan dessa tekniker hade jag nog fått smått panik. Tack för allt!"