Feedback från yogaelever

Så här tycker några av de som deltagit i Hälsotrims tidigare kurser. I menyn till vänster kan du läsa mer feedback, t.ex. Yvonnes solskenshistoria, eller feedback från gravidyogan och mamma-bebisyogan.

 

"Tack för fantastisk yoga som hjälpt så mycket. Drabbades av utmattningssyndrom i höstas och hade mycket ångestattacker men tack vare yogan är jag tillbaks med nytt jobb och mår så mycket bättre. Alla borde prova detta." 

" Jag är mycket nöjd med kursen och upplägget. Har lättare att slappna av och har mer energi. Återkommer mer än gärna! "

"Detta har varit en fantastisk kurs! Så lugn o avslappnad jag varit av detta!!!! Jag har en press på mig och stressigt jobb! Helt suveränt!"

"Åh,vad jag är glad för att ha börjat hos dig! Det är så välgörande!"

"Det känns så skönt att få vara med på dina helande yoga-pass. Välgörande för både kropp och själ. Fantastiskt att kunna ta med sig och använda dessa övningar i vardagen. Längtar alltid tillbaka till dina yogapass efter ett tag igen." 

"TUSEN TACK för givande lektioner!"

"Jag sover bättre nu!"

"Du är en fantastiskt bra yogalärare. Yogan har hjälpt mig varva ner efter en lättare utmattningsperiod och varit en avgörande del i min tillfriskningsprocess."

"Mycket avslappnande och skönt!"

"Aldrig provat yoga tidigare och var lite skeptisk, men oj så fel jag hade. Övningarna lagom krångliga för en nybörjare. Fantastisk kursledare, lugn, metodisk och tillmötesgående. Mycket nöjd!"

"Bra träning för lungorna."

"Varmt tack för MediYoga-kursen och alla utskick med värdefull dokumentation som följt med den! Din kurs har varit mycket välgörande för mig och jag är mycket tacksam för att jag fick möjlighet att komma med. Jag övar en hel del hemma efter anvisningarna och jag tycker att min rörlighet ökat betydligt."

"Mycket nöjd med kursen, jag kan använda mig av övningarna i vardagen för att motverka stress, gå ner i varv och hämta energi. Före kursen hade jag spänningar i nacke och axlar, de har släppt och jag har blivit mer medveten om  dem och hur jag ska få dem att släppa."

"Kursen har varit mycket bra för min rygg, jag har inte haft ont. Jag har även lärt mig att andas rätt. Du som instruktör tyckte jag var mycket bra både med kunskap och tydlighet. Jag kan mycket väl rekommendera medicinsk yoga för den var mycket bra för kroppen."

"Eftersom jag inte visste mycket om yoga, var kursen bättre än jag föreställt mig. Har lärt mig att släppa vissa "måsten", kunna koppla av på ett annorlunda sätt, vara lite mer här och nu. Det känns bra."

"Mina torsdagskvällar med medicinsk yoga längtar jag till varje vecka! Du är en toppeninstruktör. Du sprider ett lugn och glädje i hela lokalen! Du är mycket tydlig i dina instruktioner, och skulle jag inte förstå något vet jag att jag alltid kan fråga dig. Det känns verkligen som att du kan det här och det känns tryggt. Att du är utbildad sjukgymnast är ett PLUS. Musikvalen tycker jag mycket om. Jag rekommenderar alla mina vänner denna yoga och speciellt dig som instruktör."

"Kursen som helhet var mycket bra. Fin lokal med skön atmosfär. Mycket bra instruktör. Kursen motsvarade absolut mina förväntningar och jag har redan rekommenderat medicinsk yoga till andra i min närhet, p.g.a. att rörelserna är ganska enkla och att man ändå känner att de gör nytta."

"Pedagogisk, rogivande och samtidigt coachande instruktör, som pratar lagom mycket! Jättebra lokal. Jag skulle vilja rekommendera medicinsk yoga till andra för att det håller mig vig och det är bra för muskler, inre organ och själen. Man övar ständigt upp sin koncentration och självkännedom. Medicinsk yoga vet man ju också är snäll mot kroppen, inga konstiga ställningar som man behöver vara rädd att man inte klarar. Kursen som helhet var mycket bra och motsvarade absolut mina förväntningar."

"Kursen, instruktören, lokalen - allt detta har varit mycket bra. Själva yogan var lite långsammare än jag hade förväntat mig. Det var dock bara positivt. Jag blev bara förundrad varje gång, när passet var slut och det kändes som om vi bara gjort ett par övningar, men utan att det kändes tråkigt eller utdraget. Jag skulle gärna rekommendera medicinsk yoga, för det är en behaglig form av yoga, som jag tror vem som helst kan utföra och må väl av."

"Kursen motsvarade verkligen mina förväntningar. När det gäller kursmaterialet har jag inget mer att önska, mycket bra att vi får övningar efter varje lektion, så man kan träna själv. Jag har rekommenderat kursen till flera av mina vänner. Kristin är toppenbra som yogalärare!"

"Mycket nöjd, jag har blivit mycket mer medveten om min kropp - detta är kroppskännedom. Jag skulle gärna rekommendera MediYoga för jag har blivit mycket bättre i kroppen och i själen. Man lär sig mycket om sig själv."

"Alla skulle behöva detta typ av yoga!"

"Min astma känns mycket bättre tack vare andningsövningarna. Jag har också blivit mjukare och vigare, mindre stelhet och ont i lederna. MediYoga känns stärkande och helande. En yogaform som alla kan göra. En skön avkoppling i vardagen. Mycket nöjd!"