Yoga på egen hand

Om du vill yoga på egen hand så är här två hjälpmedel, som underlättar din hemträning: 

1. CD-skivor finns att lyssna på och de går bra att köpa antingen av mig, eller att du beställer själv via MediYoga shop. De flesta skivorna ligger runt 225 kr. Hör gärna av dig om du är osäker på vilket pass som passar just dina behov. De flesta av skivorna finns nu även som digital nedladdning och kostar 195 kr.

2. Balans online är en skräddarsydd onlinetjänst som erbjuder MediYoga och Mindfulness, färdiga övningar och program för just dina specifika behov. Balans Online är baserat på 20 års egen erfarenhet av yogisk terapi och förankrat i svensk och internationell vetenskaplig forskning sedan 1998. Systemet ger dig två träningsformer: MediYoga och MIMY metoden, där Mindfulness som både träningsmetod och förhållningssätt till livet, integreras med MediYoga.
Det går att prova på Balans Online gratis en vecka, därefter prenumererar man på tjänsten och det finns då lite olika prisalternativ beroende på hur länge man väljer att prenumerera,
79 kr/mån, 199 kr/kvartal, 749 kr/år osv. Ingen bindningstid eller uppsägningstid och tjänsten fungerar i alla plattformar, d.v.s. du kan använda den från din telefon, surfplatta, dator etc.
För mer info klicka här.