YOGA INDIVIDUELLT - yogaterapi

 

Yogaterapisessioner är perfekt för dig som vill ha individanpassade yogapass och även för dig som av olika anledningar inte vill ingå i samlad grupp just nu, men som ändå önskar vägledning i din yoga. En session inleds med att vi pratar om dig, hur ditt liv ser ut idag och hur det sett ut tidigare, upplevelser och eventuella hälsoproblem/symptom. Vi gör en djupdykning i din hälsa och reder på så sätt ut vad som är grundorsaken till dina problem och hur du med yogans hjälp kan komma till rätta med dina obalanser.

Du får med dig värdefulla tips om hur du kan stärka dig med hjälp av yoga, andning, avslappning och ev. en meditation - övningar anpassade för just dig. Har du aldrig gjort yoga förut får du en grundläggande genomgång av det yogiska andetaget, vilket är till stor hjälp för att hantera stress, allmän oro och ångest.

 

MediYoga är ett utpräglat terapeutiskt system som både kan användas vid rehabilitering för grupper med olika behov, typ astmatiker, utbrända, personer med olika typer av ryggproblem, sömnstörningar, Parkinson, migrän med flera och samtidigt kan denna yogaform skräddarsys för den enskildes specifika och unika behov.

 

Pris: 895 kr för ca 1½ timme. En lämplig instruktions-cd (alt. digital produkt) ingår i priset för att hjälpa dig att starta upp yogan hemma.

 

Varmt välkommen att boka tid för att få yogiska verktyg som passar för just dig!

Ring 0708-20 31 21 eller e-posta för tidbokning.