RYGGYMPA drop-in

MÅNDAGAR kl. 10.30-11.30  
ONSDAGAR kl. 13.00-14.00 (Ny tid!)
FREDAGAR kl. 9.00-10.00.

Pris: 140 kr/gång alt. 1.200 kr för ett 10-kort (giltigt i ett år). 
Första gången du kommer på ryggympa provar du gratis!

Ryggympan pågår hela juni månad ut. Däremot är det ett särsklit schema under juni månad, så tider och dagar kan förändras. Se fliken "Schema" för mer info om sommarschemat. 
(Inga pass 17/4 (påsklov), klämdagen 31/5 samt röda dagar.)

Ryggympan är ett uppskattat pass där vi tränar igenom hela kroppen, med lite extra fokus på ryggen. Det är ett bra pass både för dig med ryggbesvär, men också för dig som inte har några direkta besvär, utan bara vill träna på ett skonsamt sätt. Ett mjukt pass, fritt från hopp och svåra koordinationsövningar. Ryggympan passar t.ex. bra om du vill komma igång med allmän träning, om du vill bli starkare eller har besvär i ryggen.

Vi gör balansövningar i sittande och stående, jobbar med rörlighetsövningar, tränar styrka, bäckenbotten och avslutar passet med sköna stretchövningar.

Du behöver bara sköna kläder, inga skor, eftersom balansen tränas bättre utan skor. Matta och bollar finns på plats. Till ryggympan kommer du de gånger som passar dig, det är drop-in, men anmäl dig gärna ändå, så jag vet om att du kommer. 

För anmälan ring 0708-20 31 21 eller e-posta

Sagt om ryggympan: 
”Tack för ännu en härlig termin med ryggympa. Den innehåller bra rörelser så man går igenom hela kroppen. Du förklarar och visar jättetydligt hur man ska göra för att få ut så mycket som möjligt utav rörelserna. Efteråt känns det bra och man är redo för en ny vecka.” 

”Väldigt mycket tack Kristin för din hjälp att bli starkare och må mycket bättre in min rygg/ländrygg. Du gör det så lätt att följa dig genom din tydlighet i både ord o handling. Stort tack för att du håller dessa pass.”