Gravidyoga

TORSDAGAR kl. 17.30-19.00

a) 20/8 - 8/10, 8 ggr
b) 15/10 - 10/12 (ej 29/10), 8 ggr

Gratis att prova första gången! Kursen kostar 1.220 kr inkl. kompendium. 
TIPS! Använd gärna ditt friskvårdsbidrag, om du har sådant!

Gravidyoga är så mycket mer än ett sätt att hålla dig smidig under graviditeten. I den här förlossningsförberedande kursen får du med dig en hel del verktyg du kan ha nytta av, både under graviditeten och förlossningen. Vi går igenom andningstekniker, gör mjuka yogaövningar för att stärka & mjuka upp kroppen, tränar bäckenbotten, går igenom olika inre fokuseringstekniker, tränar uthållighet för att stärka dig fysiskt och mentalt inför förlossningen och du får i lugn miljö träna dig på att slappna av. Detta är något som vi absolut behöver träna på, framförallt under graviditeten och inför förlossningen. Yogan hjälper dig att klara påfrestningar och stress – inte bara inför förlossningen utan överhuvudtaget i ditt dagliga liv. Gravidyogan är lämplig att börja med efter vecka 14 i din graviditet.

Vad har andra tyckt om den här kursen? Klicka här för att läsa lite feedback.

HOPPA IN I KURSEN ÄVEN OM DEN STARTAT! Du behöver inte vänta till nästa kursstart. Det går bra att ansluta i en befintlig grupp, i mån av plats. Vi repetererar de olika momenten under kursen. En del går också flera gravidyogakurser efter varandra. En lugn stund i veckan, med ett lugnt andetag och fokus på bebisen i magen gör stor skillnad!  

GRAVIDYOGA - INDIVIDUELLT
Är det så att du av någon anledning inte kan eller vill ingå i grupp träffar jag dig gärna individuellt för att instruera gravidyoga, så att du kan yoga på egen hand hemma till CD/digital produkt.
Pris: 795 kr (ca 1,5 tim) inkl. CD/digital produkt och gravidkompendium. 
 
För anmälan, mer info eller frågor ring 0708-20 31 21 eller e-posta